Benodigdheden

1x recept van de frikandellen

3 losgeklopte eieren M

Een schaaltje panko (zelfgemaakt),paneermeel of cornflakes

Schaaltje universele glutenvrije meel

Bereidingswijze

  1. Maak het frikandellenvlees deeg klaar volgens recept en doe in een spuitzak
  2. Knip een grote punt af en spuit 24 reepjes, vries een uur in zodat ze stevig worden
  3. Klop de eieren los en haal de reepjes vlees door de glutenvrije meel. Bedek ze goed!
  4. Haal ze vervolgens door het ei en dan door de panko. Heb je geen panko maal dan glutenvrije cornflakes grof/fijn of gebruik glutenvrije paneermeel
  5. Frituur direct of vries ze in voor later

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten